JJ-Net Group Oy sai alkunsa vuonna 2000, kun toimin silloisen puualan yrityksen osakkaana. Aikana jolloin verkkokauppa oli nykypäivään verrattuna lastenkengissä aloin kehittämään maailman ensimmäistä polttopuiden verkkokauppaa. Visiota, johon moni ei tuohon aikaan jaksanut uskoa. Verkkokauppa julkaistiin vuoden 2000 syksyllä ja neljän kuukauden päästä koetti suuri päivä – ensimmäinen tilaus!

Vuonna 2001 polttopuiden verkkokauppa alkoi löytämään asiakkaansa niin polttopuiden ostajien keskuudessa kuin myyntiin käytettävänä verkkokauppaohjelmistona. JJ-Net Group Oy:tä edeltäneen toiminimen JJ-Netin perustin toukokuussa 2001 vastaamaan verkkokaupan aiheuttamaan kysyntään. Toimialana yrityksellä oli sisältöhallittavien internet-pohjaisten ohjelmistojen tuottaminen aivan kuten tänä päivänä.

Vuoden 2003 kesäkuussa JJ-Net muuttui toiminimestä osakeyhtiöksi. Yhtiömuodon vaihdon yhteydessä yrityksen nimeksi muuttui nykyinen JJ-Net Group Oy. Tuohon aikaan toimin pääosin konsultointitehtävissä saaden työskennellä mm. Valtiokonttorin ja Finpron kaltaisten toimijoiden kanssa. Groupin lisäämisen ideana oli korostaa yrittäjäyhteisöä, kun mukaan oli tullut lähes huomaamatta pari muuta yhden miehen yritystä.

Viime vuosina yrityksen toiminta on jaettu kolmeen eri osa-alueeseen. Tuotamme WordPress-pohjaisia verkkopalveluita niin alihankintana kuin suorina asiakkuuksina, erilaisia räätälöityjä ohjelmointipalveluita, sekä kehitämme verkko-oppimiseen ratkaisuita.

Tänä päivänä JJ-Net Group Oy koostuu emoyhtiöstä, tytäryhtiöstä, sekä osakkuusyhtiöistä. Pitkä historia tai yli tuhat projektia eri yrityksille eivät ole muuttaneet yrityksen keskeistä arvoa siitä, että haluamme edelleen olla yritys, jonka tuottamat toteutukset aiheuttavat kysyntää kustannustehokkaasti erityisesti niitä käyttäville yrityksille.

Henkilökohtaisesti ja koko yrityksen puolesta haluan kiittää kaikkia teitä, jotka olette olleet mukana yhden miehen unelmasta alkaneella matkalla. Jokainen onnistuminen ja toisinaan epäonnistuminen on kasvattanut yritystä ja sen tekijöitä sellaiseksi, joista tänä päivänä yrityksemme tunnetaan.

Olemme aidosti ylpeitä jokaisesta Teistä meihin luottavasta tahosta ja siitä, että voimme tarjota teille toimittajan, jolla on kasvot ja jossa lupaukset lunastetaan jokainen päivä.

Jussi Jeskanen
Perustaja

Ota yhteyttä!

Ratkaisemme vuosittain satoja eri yritysten verkkopalveluhaasteita.

Ota yhteyttä!
*
tai lähetä sähköpostia osoitteeseen helpdesk@jj-net.fi

JJ-Net Group Oy © 2021 – Tietosuojaseloste