JJ-Net Groupin kehittämä visuaalinen oppimisympäristö Opix, on pilvipohjainen palvelu, joka kannustaa kehittämään omaa osaamista ja mahdollistaa koulutusmateriaalin teon asiakkaan toimesta. Opix oppimisympäristö ei aseta tietotekniikan suunnasta erityisiä vaatimuksia oppijoille eikä tietohallinnolle.

Opix erottuu muista alustoista mm. asiakkaan brändin mukaisella White Label toimituksella sekä tarjoamalla videoiden ja kuvien lisäksi tuen 360 asteisille panoraamoille, joiden avulla tosimaailman oppimisympäristöt voidaan tuoda kustannustehokkaasti opiskelijoiden luokse. Tarvittaessa saat kauttamme myös 360 asteisten panoraamojen kuvauksen ja toteutuksen käyttövalmiiksi kuviksi oppimisympäristössä käyttöä varten.

Kokonaisuutena Opix tarjoaa valmiin visuaalisen ja skaalautuvan ratkaisun organisaatioiden koulutuksen järjestämiseen sekä pätevyyden varmistamiseen. Oppimistuloksia ja edistymistä on mahdollista seurata sekä henkilökohtaisesti että Opix-pääkäyttäjän toimesta.

Opix on kokonaan JJ-Netin toteuttama oppimisympäristö, johon on mahdollista joustavasti toteuttaa uusia toiminnallisuuksia asiakkaan tarpeen mukaan. Ympäristö toimitetaan asiakkaalle aina White Label -toteutuksena.


Asiakkaamme käyttävät oppimisympäristöä mm. seuraaviin käyttötarpeisiin:

  • Työntekijöiden perehdytys
  • Jälleenmyyjien koulutus
  • Alihankkijoiden koulutus ja laadunvarmistus

Ominaisuudet

Pilvipalvelu, jossa asiakkaan brändin mukainen ulkoasu ja verkko-osoite
Monipuoliset työkalut sisällön- ja käyttäjien hallintaan, sekä suoritusten seurantaan
Ei vaadi erikseen asennettavaa ohjelmistoa – käyttöön riittää internet-yhteys ja ajantasalla oleva verkkoselain.
Mahdollistaa rajapintaintegraatiot asiakkaan järjestelmiin (mm. Office365 SSO, LTI-Standardi)

Julkiset referenssit

Ota yhteyttä!

Ratkaisemme vuosittain satoja eri yritysten verkkopalveluhaasteita.

Ota yhteyttä!
*
tai lähetä sähköpostia osoitteeseen helpdesk@jj-net.fi

JJ-Net Group Oy © 2019 – Tietosuojaseloste