JJ-Net Group on edelläkävijä 360° panoraamakuvaympäristöjen toteuttamisessa.

Kun yrityksesi myynti tai markkinointi kaipaa jotain uutta ja toimivaa, meillä on ratkaisu. Kauttamme saat 360 panoraamakuvien ja videoiden kuvauksen, kuvatun materiaalin käsittelyn valmiiksi eri ympäristöissä käytettäväksi sekä yksilöidyn kuvaympäristön. Panoraamakuvaympäristöjen käyttöliittymä, värit, logo jne. voidaan räätälöidä tarpeesi mukaan. Panoraamakuvaympäristöä pystyt editoimaan kätevästi selaimellasi ilman erillisiä ohjelmistoja.

Erillisen kuvaympäristön lisäksi 360 panoraamakuvia voidaan hyödyntää markkinoinnissa esim. Facebookissa, jossa niiden katselu onkin saavuttanut suurta suosiota. 360 asteiset kuvat ja videot Facebookissa kiinnittävät yleensä käyttäjän huomion perinteisiä kuvia ja videoita paremmin.

Jos taas haluat kouluttaa, opettaa tai valmentaa – työntekijöitäsi tai yhteistyökumppaneitasi – millä tahansa alustalla, ajasta ja paikasta riippumatta, hoidamme senkin.

Visuaalisuus on ihmiselle luontainen kiinnostuksen kohde, mikset siis valjasta osaamistamme ja ylivoimaista kokemustamme käyttöösi?

Astu sisään virtuaaliseen todellisuuteen – Avaa silmäsi jälleen ensimmäistä kertaa!

Palvelut

  • Koulutus ja konsultointi
  • Kuvauspalvelut
  • Julkaisujärjestelmä
  • Ylläpito
  • Tukipalvelut
  • Hakukoneoptimointi- ja mainonta

Tutustu toteuttamiimme panoraamakuvaympäristöihin

Lisätietoja

Lauri Jeskanen henkilökuva

Lauri Jeskanen

Project manager

Ota yhteyttä!

Ratkaisemme vuosittain satoja eri yritysten verkkopalveluhaasteita.

Ota yhteyttä!
*
tai lähetä sähköpostia osoitteeseen helpdesk@jj-net.fi

JJ-Net Group Oy © 2021 – Tietosuojaseloste