Alta löydät viimeisimmät ajankohtaiset kuulumisemme Instagram kuvina sekä tiedotteet joita julkaisemme tarpeen tullen Facebook sivuillamme.

JJ-Net kuvina

JJ-Net Groupin toimistolla on vieläkin taikatunnelmaa😊✨ #jjnet_toimistolla #joulu ...

15 0

Rentouttavaa Joulua ja iloista uutta vuotta 2020!✨⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vuosi 2019 on ollut meillä vauhdikas ja aherrusta täynnä. Nyt haluamme JJ-Net Groupilta toivottaa kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme rauhaisaa joulun aikaa. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Toivotamme samalla uuden vuosikymmenen tervetulleeksi, olkoon kaikille vuosi 2020 luovuuden ja menestyksen vuosi🎉🎇🎄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jjnet_vapaalla #jjnettiläiset #joulu
...

9 0

Posted @withrepost • @koovee09salibandy Tänään #valmentajaesittely instasarjassa vuorossa Jussi. ”Parikymppisenä pelasin aladivareita aikana jolloin laji oli aikalailla erilainen kuin nykyään. Sen jälkeen pitkä tauko ja nyt viitisen vuotta olen pelannut divaria ja paikallissarjoja. Ikämiehelle tuli viime kaudella reilut 50 sarjapeliä.
Virallisesti kolmisen vuotta olen valmentanut Kooveessa. Monien sattumien kautta ensin oma lapsi mukaan Kooveen kerhosäbään, myöhemmin ikäkausijoukkueeseen ja sitä kautta myös itse pienin askelin aktiiviseen toimintaan mukaan. Joukkuelajeja en ole aiemmin valmentanut.
Lajissa kiehtoo erityisesti sen urheilullinen monipuolisuus, hyvät harrastusmahdollisuudet ja matala aloituskynnys. Tiimissämme on loistava joukkuehenki, erittäin laaja osaaminen niin johdon, valmennuksen kuin vanhempien keskuudessa ja erityisen vahva yhteishenki. Valmennuksen näkökulmasta parasta on oppia tuntemaan jokainen lapsi yksilönä vahvuuksineen seuraten ja tukien niiden kehittymistä. Vapaa-aika kuluu pitkälle myös salibandyn parissa. Pelaan itse kahta eri sarjaa ja vedän tamperelaisen Tahu-seuran salibandy-jaostoa. Töissä toimin IT-alan yrittäjänä, sekä olen mukana muutamissa muissa eri alan yrityksissä.
Terkut pelaajille, vanhemmille ja muille seuraajille:
Urheiluun mahtuu monenlaisia fiiliksiä äärilaidasta toiseen, jotka kasvattavat meitä kaikkia. Toivon, että jokainen lapsi ja vanhempi osaa nauttia täysillä niin omista kuin kaverinkin onnistumisista!”
#kiittikoutsi 👍🏻 #kooveesalibandy 🔴⚫️ #thankscoach 👌🏻#kooveep09 👏🏼
...

14 0

Ota yhteyttä!

Ratkaisemme vuosittain satoja eri eritysten verkkopalveluhaasteita.

Ota yhteyttä!
*
tai lähetä sähköpostia osoitteeseen helpdesk@jj-net.fi

JJ-Net Group Oy © 2019 – Tietosuojaseloste